i
SEO Basis cursus (dagdeel) Gouda 11-06-2021

SEO Basis cursus (dagdeel)

Deze training is de verkorte versie van de 2 dagdelen vullende basis cursus SEO. Ook deze cursus is voor webontwikkelaars, websitebouwers, webdesigners, eigenaars van websites en webshops, en seo-adviseurs die websites zoekmachine vriendelijk willen maken, zodat de websites beter gevonden worden in de Google, Bing Yahoo en andere zoekmachines.

Algemeen

Zoekmachines zijn steeds belangrijker in het verkoopproces van uw winkel/webwinkel. Optimalisatie voor zoekmachines lijkt bijna belangrijker dan de website zelf. Zoekmachine optimalisatie staat voor Search Engine Optimization (SEO). Dit zorgt ervoor dat uw website structureel beter vindbaar wordt. Uw doelgroep vindt uw bedrijf en behaalt sterke posities in Google. Dit zijn organische zoekresultaten en geen betaalde AdWords advertenties. Gevonden worden in onbetaalde zoekresultaten, is gevonden worden waar en door wie u dat wilt, zonder dat het verder kosten per klik met zich meebrengt.

Als u zich na deze zoekmachine-optimalisatie training verder verdiepen, duik dan samen met ons in de wereld van online marketing of volg later de praktische cursus Google Analytics of de cursus Facebook marketing.

Inhoud SEO basis training

De meest belangrijke onderdelen van de complete zoekmachine optimalisatie, inclusief de nieuwe SEO-ontwikkelingen, zoals invloed vanuit social media. Alles wordt op een duidelijke manier behandeld aan de hand van een concrete methode van werken om websites zoekmachine vriendelijk te ontwikkelen. We behandelen zowel onsite- als offsite zoekmachine optimalisatie.

Eindresultaat SEO training

Cursist heeft gedegen kennis van moderne SEO. De cursist ontvangt een certificaat voor deelname. De cursist voldoet aan de voorwaarden voor het voeren van het SEO logo (De kosten voor afname van het logo zijn niet bij de prijs inbegrepen). Na deze basistraining voldoet cursist aan de voorwaarden voor toelating tot de opleiding voor SEO Specialist die we later dit jaar zullen starten.

Locatie: Gouda

Centraal gelegen in Nederland, wordt deze cursus gegeven op ons kantoor in Gouda. Het kantoor is gemakkelijk te bereiken voor iedereen vanuit de richtingen Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Ook binnendoor komt u gemakkelijk naar ons toe. Er is voldoende parkeerruimte voor de deur.

Kosten

€ 350,– excl. BTW per persoon, inclusief ebook “Zoekmachine optimalisatie” en onze praktische SEO checklist. Maximaal 12 deelnemers. 

Overige cursussen