i
SEO Basis Cursus (dag) Gouda 29-06-2017

SEO Basis Cursus (dag)

Deze training is voor webontwikkelaars, websitebouwers, webdesigners, eigenaars van websites en webshops, en seo-adviseurs die websites zoekmachine vriendelijk willen maken, zodat de websites beter gevonden worden in de Google, Bing Yahoo en andere zoekmachines.

Inhoud SEO training

De meest belangrijke onderdelen van de complete zoekmachine optimalisatie, inclusief de nieuwe SEO-ontwikkelingen, zoals invloed vanuit social media. Alles wordt op een duidelijke manier behandeld aan de hand van een concrete methode van werken om websites zoekmachine vriendelijk te ontwikkelen. We behandelen zowel onsite- als offsite zoekmachine optimalisatie.

Eindresultaat SEO basis training

Cursist heeft gedegen kennis van moderne SEO. De cursist ontvangt een certificaat voor deelname. De cursist voldoet aan de voorwaarden voor het voeren van het SEO logo (De kosten voor afname van het logo zijn niet bij de prijs inbegrepen). Na deze basistraining voldoet cursist aan de voorwaarden voor toelating tot de opleiding voor SEO Specialist die we later dit jaar zullen starten.

Locatie: Gouda

Centraal gelegen in Nederland, wordt deze cursus gegeven op ons kantoor in Gouda. Het kantoor is gemakkelijk te bereiken voor iedereen vanuit de richtingen Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Ook binnendoor komt u gemakkelijk naar ons toe. Er is voldoende parkeerruimte voor de deur.

Kosten

€ 550,– excl. BTW per persoon, inclusief ebook “Zoekmachine optimalisatie”, onze praktische SEO checklist en goed verzorgde lunch. Maximaal 12 deelnemers. 

Overige cursussen