SEO CURSUS

Een SEO cursus valt of staat bij het aantal bruikbare tips en tricks die door de cursusleider gegeven kunnen worden en uiteraard ook bij de bruikbaarheid van deze tips

Cursus zoekmachine optimalisatie

Veel SEO cursussen worden gegeven op basis van oude technieken. Daarin wordt niet gekeken naar de nieuwste wensen van bijvoorbeeld Google. Google wil namelijk steeds meer van websites. Des te meer wensen van Google ingewilligd worden, hoe groter de kans is dat je website beter gevonden wordt. Google helpt websites die voldoen aan zo veel mogelijk wensen/eisen van Google. 

  • Ben je niet responsive (schaalt de website niet mee op telefoons en tablets), dan wordt dit zelfs bij je zoekresultaat geplaatst.
  • Is je website niet snel, dan zak je ook aan paar plaatsen.
  • Zijn de plaatjes op je website te groot? Dan scoor je geen punten bij Google.
  • Zet je alleen maar zoekwoorden op je website, dan heb je te weinig informatie voor Google.

En zo is er een hele lijst van punten waaraan een website wel of juist niet aan moet voldoen.

We helpen u graag met het leren werken met deze lange wensenlijst, zodat u kunt gaan scoren met uw website. U kunt onze SEO training volgen waar en wanneer u wilt. Kijk voor de nieuwste cursus data in ons seo cursus overzicht. We kunnen ook bij u op locatie komen om aan diverse geledingen van uw bedrijf tekst - en uitleg te geven over zoekmachine optimalisatie. Om te starten kunt u ons SEO whitepaper aanvragen in het formulier hier rechts.