ZOEKMACHINE

Ze worden steeds menselijker, waardoor het gemakkelijker zou moeten worden om ze te begrijpen

Doordat zoekmachines steeds meer aangepast worden om websites te doorzoeken zoals mensen dat doen, zou je verwachten dat het steeds gemakkelijker zou worden om ze te begrijpen. Je zou verwachten dat je, door als mens te denken, een website zou moeten opbouwen.

BINGO!

Dat is precies wat er gedaan moet worden. Websites die in zoekmachines hoog staan genoteerd, zijn over het algemeen websites waar ook echt iets te vinden is. Vroeger kon je lijsten met linkjes op je website plaatsen en dan stond je al snel bovenaan. Dat is nu, gelukkig, verleden tijd. 

Content is king!

Als je inhoud hebt, dan wil Google die graag delen met mensen die er naar op zoek zijn. Als je iets unieks kunt schrijven over de achteruitgang van de regenwouden in het Amazonegebied, dan zullen veel van de mensen die naar dat onderwerp zoeken, bij jou terecht komen.

Maar als ik niet iets unieks heb?

Tja, dan wordt het wat moeilijker. Dan zul je toch op de één of andere manier moeten opvallen. Veel bloggen, veel volgers krijgen, veel wisselende inhoud op je website, veel bezoekers naar je website lokken, unieke content op een ander vlak aan je website toevoegen, enz. enz. We hebben nog heel veel goede ideeën om dit voor elkaar te krijgen. We helpen je graag.